Przeskocz do treści Przeskocz do menu

Perspektywa 2021 - 2027

Zarząd Województwa Lubelskiego w dniu 17 stycznia 2023 roku uchwałą nr CDXXIV/7483/2023 przyjął Stanowisko Instytucji Zarządzającej Programem Regionalnym dotyczące uwag do projektu Szczegółowego Opisu Priorytetów programu Fundusze Europejskie dla Lubelskiego 2021-2027 zgłoszonych w ramach konsultacji społecznych.

Konsultacje społeczne projektu Szczegółowego Opisu Priorytetów programu Fundusze Europejskie dla Lubelskiego 2021-2027 trwały 10 dni. Uwagi i opinie do dokumentu można było składać w terminie do dnia 8 stycznia 2023 roku.

W związku z powyższym Zarząd Województwa Lubelskiego przedstawia Stanowisko Instytucji Zarządzającej Programem Regionalnym dotyczące uwag do projektu Szczegółowego Opisu Priorytetów programu Fundusze Europejskie dla Lubelskiego 2021-2027 zgłoszonych w ramach konsultacji społecznych oraz zaktualizowany projekt Szczegółowego Opisu Priorytetów programu Fundusze Europejskie dla Lubelskiego 2021-2027.

Dziękujemy wszystkim osobom i podmiotom biorącym udział w konsultacjach społecznych.

Załączniki

1. Plik PDF Stanowisko Instytucji Zarządzającej Programem Regionalnym dotyczące uwag do projektu Szczegółowego Opisu Priorytetów programu Fundusze Europejskie dla Lubelskiego 2021-2027 zgłoszonych w ramach konsultacji społecznych pdf , 858,75 kB
  2. Plik PDF Projekt Szczegółowego Opisu Priorytetów programu Fundusze Europejskie dla Lubelskiego 2021-2027 pdf , 4,22 MB

Do otwarcia załączników może być potrzebne oprogramowanie, które możesz pobrać tutaj.

Ostatnia modyfikacja:

Paweł Turczyn (DZ RPO)